Coronavirus update: Alle wedstrijden Roda JC t/m 31 maart afgelast
vr 13 maart 2020 om 20:08

Coronavirus update: Alle wedstrijden Roda JC t/m 31 maart afgelast
vr 13 maart 2020 om 20:08

Naar aanleiding van een pakket aan maatregelen om de uitbraak van het coronavirus in Nederland te beperken, heeft de KNVB besloten om alle wedstrijden tot en met 31 maart a.s. af te gelasten.

Voor Roda JC zijn dit de wedstrijden Roda JC - SC Telstar (13 maart), Helmond Sport - Roda JC (20 maart) en Roda JC - Go Ahead Eagles (29 maart). Reeds gekochte toegangskaarten voor een van de bovenstaande wedstrijden blijven vanzelfsprekend geldig. De duels zullen worden ingehaald op nader te bepalen data.

RODA JC TREFT VERDRE MAATREGELEN TEGEN CORONAVIRUS
Gisteren werd bekend dat alle wedstrijden van Roda JC in de maand maart 2020 zijn afgelast inzake het indammen van het coronavirus. De club neemt verdere maatregelen om verspreiding van het coronavirus in- en rondom het Parkstad Limburg Stadion en Voetbalacademie tegen te gaan. Onderstaande maatregelen gaan per direct in en gelden tot nader order. Roda JC vraagt supporters, sponsoren, journalisten en andere betrokkenen om ieders begrip.

Standaardmaatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM zijn van toepassing, waaronder de maatregel om geen handen te schudden
Spelers worden tot nader order niet ingezet voor commerciële- en maatschappelijke activiteiten buiten het voetbal
Interviews met spelers en directieleden vinden enkel telefonisch plaats. Een interview aanvragen kan via pers@rodajc.nl
Het is spelers niet toegestaan om handtekeningen uit te delen en/of op de foto te gaan met supporters
De voetbaltechnische ruimtes van het Parkstad Limburg Stadion zijn enkel en alleen toegankelijk voor spelers, technische staf en medische staf
Alle trainingen gedurende de maand maart zullen achter gesloten deuren plaatsvinden
Tot 1 april a.s. zal alleen het eerste elftal van Roda JC gebruik maken van de faciliteiten van het Parkstad Limburg Stadion. Dit betekent dat alle trainingen van jeugdelftallen die oorspronkelijk in het Parkstad Limburg Stadion zouden worden afgewerkt, geen doorgang kunnen vinden. Dit geldt ook voor maatschappelijke activiteiten.
Tot en met maandag 16 maart zijn alle activiteiten van de Voetbalacademie afgelast. Maandagmiddag wordt verder gekeken naar verdere maatregelen.

Genoemde maatregelen kunnen worden aangepast of aangevuld op basis van actuele ontwikkelingen.

Wij danken u voor uw begrip.

Bron: Rodajckerkrade.nl