Nicky Souren langer verbonden aan Roda JC
do 25 juni 2020 om 16:31

Nicky Souren langer verbonden aan Roda JC
do 25 juni 2020 om 16:31

Nicky Souren heeft zijn contract bij Roda JC verlengd. De 20-jarige middenvelder tekende vanochtend een nieuwe overeenkomst die hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Roda JC verbindt.

Souren maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Roda JC op 14 oktober 2018. Sindsdien speelde de jeugdinternational 52 officiële duels voor Roda JC, waarin hij tweemaal trefzeker was.

NIETS ZONDER FANS


Souren kan zelf niet wachten om weer op het veld te staan. “De afgelopen periode was voor niemand leuk. Gelukkig worden de maatregelen nu stap voor stap versoepeld, waardoor het voor ons weer mogelijk wordt om wedstrijden te spelen, mét publiek. Wij hebben de steun van onze achterban keihard nodig; de club is niets zonder fans. Echt fantastisch om te zien dat de club leeft en dat de seizoenkaartteller iedere dag oploopt. Ik ben enorm trots dat ik ook de komende twee seizoenen deel zal gaan uitmaken van het nieuwe Roda JC. Samen met de nieuwe leiding gaan we er twee mooie jaren van maken!"

BALANS


Technisch directeur Jeffrey van As: “Nicky is een controlerende speler die zorgt voor balans op het middenveld. We hopen dat hij de komende seizoenen zijn doelpunten gaat meepikken om óók op die manier waarde te hebben voor de ploeg. We zijn in ieder geval blij dat we deze ‘jongen van de club‘ binnenboord hebben kunnen houden."

Nicky zal zijn wedstrijden bij Roda JC gaan afwerken met rugnummer 24.

Bron: rodajckerkrade.nl