Nederlandse voetbalwedstrijden voorlopig zonder publiek
di 29 september 2020 om 15:58

Nederlandse voetbalwedstrijden voorlopig zonder publiek
di 29 september 2020 om 15:58

Bij alle wedstrijden in het betaalde voetbal zijn voorlopig geen supporters en sponsoren toegestaan. Deze ingrijpende beslissing hebben minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gisterenavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt.

VEILIG WEDSTRIJDBEZOEK


Roda JC heeft de afgelopen maanden geïnvesteerd om een bezoek aan het Parkstad Limburg Stadion zo veilig mogelijk te maken. Tijdens thuiswedstrijden die de afgelopen weken plaatsvonden is gebleken dat dit naar tevredenheid van de lokale overheid en de club gelukt is. Uiteraard betreuren wij dan ook dit besluit, maar wij beseffen dat deze maatregelen noodzakelijk zijn om erger te voorkomen.

De nieuwe maatregelen zijn per dinsdag 29 september van kracht en worden over drie weken door de overheid geëvalueerd.

THUISWEDSTRIJDEN


In de genoemde periode speelt Roda JC thuiswedstrijden tegen FC Volendam (4 oktober) en Telstar (19 oktober). Voor seizoenkaarthouders en sponsoren die tickets voor deze wedstrijden hebben besteld komen wij uiteraard met een passende oplossing.

Heb je een los ticket gekocht voor de wedstrijd tegen FC Volendam? Dan kun je voor de eerstvolgende thuiswedstrijd (waar weer publiek aanwezig mag zijn) een gratis ticket aanvragen via ticketing@rodajc.nl.

INRUIL CONSUMPTIEMUNTEN


De twee geplande inruildagen waarbij je consumptiemunten om kon zetten naar een betaalkaart, komen te vervallen. In de week voorafgaande aan de eerstvolgende thuiswedstrijd (met publiek), worden deze twee momenten opnieuw ingepland.

STADION EN FANSHOP


De Fanshop zal tot nader order gesloten blijven. Wel is het mogelijk om via de webshop je merchandise te bestellen. Het Parkstad Limburg Stadion zal de komende drie weken iedere werkdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur telefonisch (045 - 631 7000) bereikbaar zijn.

Bron: Rodajckerkrade.nl