Roda JC en Yvey tekenen contract
za 27 februari 2021 om 19:43

Roda JC en Yvey tekenen contract
za 27 februari 2021 om 19:43

Roda JC is afgelopen zomer in zee gegaan met YveY als nieuwe horeca-partner. Door de welbekende corona-perikelen is vandaag het contract pas officieel ondertekend en zoals het nu uitziet kan met ingang van volgend seizoen écht van start worden gegaan.

Vanaf dat moment zal vooral de sfeer en beleving in de business ruimtes een impuls gaan krijgen! Tevens zullen Roda JC en YveY samen gaan werken aan een beter horeca-aanbod in het Parkstad Limburg Stadion, ook buiten wedstrijddagen om. Een vernieuwde brasserie zal hiervan deel uitmaken, maar ook nieuwe aantrekkelijke arrangementen voor vergaderingen, bedrijfsevenementen en alle andere feesten en partijen. Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen om zelf kennis te maken met onze vernieuwde horeca- concepten!

ERVARING


Yvey is een duizendpoot in de wereld van Hospitality & Events en op gebied van horeca staat zij al een aantal jaar haar mannetje binnen verschillende BVO‘s. De ervaring ligt reeds bij N.E.C. Nijmegen, FC Eindhoven, VVV Venlo en de Amsterdam Arena. Bij deze clubs verzorgt YveY al jaren de volledige hospitality, waaronder wedstrijdcatering (VIP & Publiekscatering) maar ook de exploitatie van alle overige ruimtes in de stadions voor vergaderingen, feesten en andere events.

ACHTERBAN


Door een mooie samenwerking tussen beide partijen wordt optimaal gebruik gemaakt van elkaars krachten en wordt een meerwaarde gecreëerd aan beide kanten op verschillende vlakken. CEO Daniel Frankenhuis: “Wij kijken erg uit naar een fijne samenwerking. Roda JC is een mooie club met een mooie achterban en wij hopen snel kennis te maken met alle betrokkenen binnen deze club!"

Bron: Rodajckerkrade.nl

Gerelateerd nieuws

ma 28 september 2020 om 15:28
Laatste mogelijkheid consumptiemunten-ruil

di 09 november 2021 om 14:22
Verbouwing brasserie de gele kaart gestart

do 09 september 2021 om 16:05
Omruilen betaalmunten naar betaalpas

vr 04 september 2020 om 22:21
YveY cateraar rondom Roda JC - TOP Oss