Jurgen Streppel nieuwe hoofdtrainer Roda JC

Jurgen Streppel is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De 50-jarige oefenmeester tekent in Kerkrade een contract voor twee jaar.

De aanstelling van de nieuwe trainer was prioriteit voor de technische invulling van Roda JC. Met Streppel haalt Roda JC een ervaren trainer in huis, die bereid is om samen met technisch directeur Jeffrey van As te bouwen aan het nieuwe Roda JC Kerkrade.

Streppel is oud-voetballer van Helmond Sport, RKC en Telstar en speelde zelfs nog kort bij Roda JC. Na zijn spelersloopbaan boekte hij als trainer aansprekende resultaten bij onder andere Willem ll, Helmond Sport en SC Heerenveen. Vervolgens trok hij naar het buitenland waar hij werkte voor Anorthosis Famagusta op Cyprus en vorig jaar bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

PERFECTE MATCH
Streppel: ‘Ik ben blij om bij Roda JC Kerkrade aan de slag te kunnen. Deze club heeft een grote historie, een geweldig stadion en een mooie en fanatieke aanhang. Ik heb het shirt zelf nog kort gedragen als speler, toen Nol Hendriks me naar Kerkrade haalde. Roda heeft enkele turbulente jaren gehad, maar ik ben er in de afgelopen periode van overtuigd geraakt dat de club dat achter zich heeft gelaten. Samen met de nieuwe regionale ondernemers, met Jeffrey van As en de nog aan te stellen algemeen directeur wil ik graag mijn bijdrage leveren om Roda weer daar te brengen waar de club thuishoort. Onze eerste ambitie is om terug te keren naar de subtop van de Keuken Kampioen Divisie en daarna zien we verder.‘

Technisch directeur Jeffrey van As: ‘We hebben hele goeie gesprekken met Jurgen gehad in de afgelopen periode. Ik heb hem in een vroeg stadium bij de nieuwe plannen van de club betrokken. Jurgen heeft daar geduldig op gewacht. Dat vertrouwen hebben we nodig. Hij is een ervaren trainer en heeft mooie resultaten geboekt in zijn trainersloopbaan, met onder andere een promotie bij Willem ll. Wij zochten een ambitieuze trainer met ervaring, maar ook een trainer die bereid is mee te bouwen aan deze club. Jurgen is voor ons daarin de perfecte match‘.

Het seizoen 2019-2020 is inmiddels formeel afgesloten. Op 1 juli worden de trainingen weer hervat. Tot die tijd zullen Jeffrey van As en Jurgen Streppel samen bekijken welke versterkingen nodig zijn om de ambitie van de club waar te kunnen maken.

Bron: rodajckerkrade.nl

Jurgen StreppelJeffrey van As
Meer nieuws

za 28 november 2020 om 16:23
Roda JC verslaat Excelsior in eigen huis

za 28 november 2020 om 16:20
De visie van Jurgen - 'Stijgende lijn'

vr 27 november 2020 om 12:00
Thijmen heeft altijd een lach op zijn gezicht

do 26 november 2020 om 20:26
Dubbele wijziging laatste twee duels

wo 25 november 2020 om 14:21
Roda JC vanaf seizoen 2021-2022 op natuurgras

Gerelateerd nieuws

wo 12 februari 2020 om 17:20
Jeffrey van As nieuwe technisch directeur Roda JC

do 25 juni 2020 om 16:31
Roda JC legt Mart Remans vast tot en met seizoen 21-22

do 11 juni 2020 om 01:20
Jurgen Streppel nieuwe hoofdtrainer Roda JC

za 28 november 2020 om 16:20
De visie van Jurgen - 'Stijgende lijn'

do 25 juni 2020 om 16:31
Nicky Souren langer verbonden aan Roda JC