#18
Poule rang
Heerlen

#18

Poule rang

0

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
Heerlen
Na een aantal wedstrijden kun je toch wel een redelijke conclusie trekken.

- de KKD is dit jaar een stuk matiger dan vorig jaar. Excelsior gaat 1 van de 2 bovenste plekken in vullen.

- Onze selectie is een stuk minder creatief dan vorig jaar. Verdedigend lijkt het wel langzaam degelijk te staan.

- We hebben op papier al 4 zware uitwedstrijden gehad. Ja ook Jong AZ is op maandag avond gewoon lastig.

- Als je 3 wedstrijden achter elkaar wint sta je ineens weer bij de bovenste plekken aangezien iedereen bijna punten blijft verspelen.

17 september 2024 om 07:11 #349309
Heerlen
Ik kan me niet voorstellen dat het de komende weken anders gaat worden met het spel. Er zit te weinig creativiteit in deze selectie. Een keeper dit een bron van onrust is. Middenvelders die alleen maar lopen en 0 voetbal in zit. Je had een leuke aanval kunnen hebben met Zauner - Baeten - vd Heide maar onze vriend Servais verkoopt vdh even aan een concurrent. Hoewel met deze selectie die totaal uit balans lijkt te zijn is de graafschap zeker geen concurrent. Als er de komende 24 uur niet 2 konijnen uit de hoge hoed wordt getoverd weet je waar je gaat eindigen. Plek 10-14 en een kleurloos seizoen.
Kan kongolo trouwens niet op het bankje plaats nemen en Dzepar er voor in de plaats komen?
Snap de frustratie van de fans wel. Hoe kan deze selectie samengesteld zijn als je spelersbudget omhoog is gegaan?
01 september 2024 om 20:55 #346812
Heerlen
[quote]342708[/quote]

Zeker heb ik gezien dat ze afgelopen week 7 spelers hebben aangetrokken. Allemaal jonge spelers die transfervrij waren op Buttner na.
Dat ze salaris krijgen lijkt me ook nog niet zo gek.

Ze hebben een sluitende begroting voor komend seizoen. Daarin zit ook een spelersbudget net zoals bij elk andere club. Ze hebben alle spelers die ook maar een beetje te duur waren laten gaan. Alles wat er vorig jaar was en nu ook zit zijn goedkope jeugdspelers. Als ze nu dure spelers zouden halen snap de afgunst/frustratie volledig maar dat doen ze niet.
Dat het veel te lang heeft geduurd en ze telkens uitstel hebben gekregen mag je wat van vinden. Dat doe ik ook.
Verder laat ik het hierbij, blijkbaar verschillende inzichten over hoe een begroting werkt.
10 augustus 2024 om 11:05 #342712
Heerlen
[quote]342702[/quote]

Heb je gezien wat daar op dit moment op het veld staat? Spelen gister met 7! spelers uit de jeugd. Dat ze toevallig 1 speler hebben gehaald waar ze een beetje voor betaald hebben betekent niet dat ze met miljoenen aan het smijten zijn. Als er ergens realiteitscheck is op dit moment is dan is het wel in Arnhem. Die gaan trouwens richting de 12k seizoenskaarten. Best prima voor dat “belachelijke” clubje.
Die gaan dit seizoen ergens tussen plek 8 en 12 eindigen dus laten we vooral blij zijn voor die supporters dat ze nog bestaan. Of had je liever Jong Feyenoord erbij gehad?
10 augustus 2024 om 10:03 #342705
Heerlen
Het verhaal van een schoon stadion lijkt me niet zo moeilijk. Neem contact op met instanties die aan dag besteding doen. Deze mensen vinden het vaak fantastisch om dit soort werk te mogen doen. Staan we meteen weer midden in de maatschappij. Na elke thuiswedstrijd deze “ploeg” een paar dagen bezig laten zijn is toch een win win situatie?! Dit doen ze bij onze buren in sittard al jaren zo.
31 juli 2024 om 18:33 #341491
Heerlen
[quote]338535[/quote]

Dan snap je het echt niet als je zo denkt. Voor elke supporter van welke club dan ook gun je dit niet. Dat ze jaren in de kkd blijven spelen is helemaal prima, dat vinden ze in Arnhem zelf trouwens ook. Maar hopen dat een club failliet gaat is echt te triest voor woorden.
02 juli 2024 om 11:34 #338536
Heerlen
Als je in Juli/Augustus had gezegd dat Roda tot de laatste speeldag meedeed om rechtstreekse promotie had iedereen ervoor getekend. Dat je het uiteindelijk op doelsaldo niet haalt blijft kut. Toch denk ik dat je als supporter trots mag zijn op wat er neergezet is dit jaar.
Tuurlijk was dit het moment geweest….daar hoeven we het verder niet over te hebben.

Ik blijf het echter lastig te begrijpen wat er de laatste weken gebeurd is. Spelers die opeens niet meer lijken te kunnen brengen wat ze daarvoor wel konden. Je kan het halve elftal wel opnoemen trouwens. Zou het dan toch de stress zijn geweest en daarna de klappen die we hebben gekregen?

Als je ziet wat spelers en trainer in de media hebben geroepen de laatste weken, dat was gewoon arrogantie ten top. Zeker Didden had hier een handje aan.
Laten we het nog maar niet over de supporters hebben die het veld oprenden terwijl de promotie nog niet binnen was. Dit heeft de spelers gewoon mentaal een klap gegeven en de tegenstanders hebben hier gebruik van gemaakt. De playoffs waren gedoemd te mislukken, dat wist je van te voren.

Jammer dat een deel van de supporters (die er elke week in goede en slechte tijden staan) het gister zo lieten afweten. Ook ik was teleurgesteld door het spel en gefrustreerd maar deze ploeg verdiende dit niet.
Daarom des te mooier dat zuid het Forza Roda minutenlang in gang zette en de rest van het stadion (inclusief noord) hieraan meedeed.

Nu uithuilen en de scherven opruimen zodat we weer opnieuw kunnen beginnen. Ik ga na jaren in ieder geval weer een seizoenskaart bestellen. Dat heeft dit team in ieder geval voor elkaar gekregen…
18 mei 2024 om 17:22 #335574
Heerlen
Nog steeds verbijsterd over de maatregelen vanuit Breda. Als het om voetbalsupporters gaat is er toch veel mogelijk in ons land. Hoe diep zijn we gezonken. Waarschijnlijk zijn de consequenties klein en is het allemaal niet zo erg volgens half Nederland….tot dat we het woord Duitsers hadden vervangen voor Marrokanen.
Dan was heel woke Nederland te klein geweest!
12 mei 2024 om 08:41 #332816
Heerlen
Aangezien de KNVB zo expliciet tegen racisme is zullen ze naar aanleiding van deze beslissing toch ook wel met een reactie komen?!

Eigenlijk zou je als club nu moeten zeggen we reizen helemaal niet af aangezien we Duitse spelers hebben en deze extreem aangeslagen zijn. Maar dat gebeurd toch nooit omdat de belangen daarvoor te groot zijn.
Rest ons als club zijnde niets anders dan een klacht in te dienen bij meldpunt racisme
11 mei 2024 om 21:44 #332774
Heerlen
The day after….
Gister een Groningen gezien wat Roda vanaf minuut 1 het idee gaf dat er niets te halen viel. Zo voetbalde Roda ook en het was wachten op de 1-0. Na de 2-0 wist je dat het klaar was. Tenminste in het uitvak heb ik geen moment het gevoel gehad dat we het zouden redden.

De vraag is nu hoe Roda met deze klap omgaat, ik ben bang dat het al snel afgelopen kan zijn in de play offs. Hopelijk kan de selectie de rug rechten want dat verdienen ze.
Ik ga ook niet wijzen naar wedstrijden waar we onnodig punten hebben laten liggen, want dat heeft elke club wel en uiteindelijk sta je na 38 wedstrijden waar je hoort te staan. Hoe zuur en pijnlijk het ook is als je 37 wedstrijden bij de 1ste 2 staat.

Dit jaar was 100% de kans om te promoveren. Wie weet gebeurd er nog een wonder in de playoffs. Mocht het niet lukken ben ik toch trots op de club. Als je ziet waar we vandaan komen en we uiteindelijk voor een uitverkocht huis spelen is dat alleen maar iets om trots op te zijn!

Nu uithuilen en vanaf maandag weer full support voor t team!
11 mei 2024 om 11:56 #332657