#18
Poule rang
Kirchroadsjer

#18

Poule rang

52

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
Kirchroadsjer
Wakker worden met wedstrijdspanning, heerlijk!

Stap voor stap komt het einde van de competitie dichterbij en nog altijd is alles mogelijk.
Ondanks het zwaardere programma t.o.v. concurrentie en de vele blesures staat er een team dat zich bewust is van wat er allemaal nog mogelijk is.

Vanavond hoe dan ook 3 punten mee naar Kerkrade en dan de blik op volgende week!
01 maart 2024 om 10:36 #320051
Kirchroadsjer
Ik zie hier heel veel voorspellingen langskomen wbt de top 4 na 38 wedstrijden..
Veel schatten Roda het minste in van de 4 kanshebbers op promotie, kijken jullie elk weekend de volledige wedstrijden van onze concurrentie of baseren jullie je op de ESPN clipjes van 2 minuten?
Ik zie de laatste maanden een Roda dat flink wat kansen (zowel op doelpunten als op uitlopen op concurrentie) heeft laten liggen. Maar tegelijkertijd staat er ook een Roda dat in een moeizame periode nauwelijk verliest.
Ik denk dat de strijd om promotie volledig open ligt, FC Groningen is nog niet afgeschreven en Willem II is ook nog allerminst zeker. WBT het speelprogramma, daar is in deze competitie geen zinnig woord over te zeggen! Een team dat nu in vorm is kan over 2 weken hopeloos uit vorm zijn en v.v. dus gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken en met z'n alle de schouders eronder!
21 februari 2024 om 13:44 #318927
Kirchroadsjer
Wat een weelde na 7 potjes! Uiteraard moet nog blijken of we het ook tegen de toppers kunnen maar ik kijk er met bravoure en vertrouwen naar uit (wie had dat gedacht in mei). Het technisch hart heeft gewoon een ongelooflijke preststie geleverd deze zomer. Wie mij steeds meer bekoord is Spieringhs.. die zit echt overal tussen en is in mijn ogen heel belangrijk in de manier waarop we verdedigen. Hopelijk lezen de heren van TVOK mee en mogen we deze jongen snel een keer in de podkest ;) verwachten
23 september 2023 om 13:54 #305772
Kirchroadsjer
Hopelijk een top avond voor al die supporters die vanavond meereizen, Wat een support! Ik ben vooral heel benieuwd naar ons verdedigend blok vanavond. Avondje nac uit is toch wat anders als top oss thuis. Als ze de inzet van nac kunnen matchen denk ik dat we er met de 3punten vandoor gaan. Forza Roda!!
09 september 2023 om 16:39 #304112
Kirchroadsjer
[quote]302398[/quote]

Thnx voor het delen. Hopelijk kunnen we Bangura gelijk 3 a 4 jaar vastleggen en ligt er ook en duidelijk plan klaar voor deze jongen om zich door te ontwikkelen!
Ook het feit dat het contract van Pourié pas 01/09 ingaat laat naar mijn mening zien dat er eindelijk weer eens beleidsmakers zitten die snappen wat ze doen.

Ik heb het al eerder gelezen hier, maar nu zijn wij als supporters aan zet! de randvoorwaarden lijken weer aanwezig te zijn en Sibum heeft er in korte tijd een bepaalde schwung ingekregen. nu is het aan ons om die tribunes weer zo vol mogelijk te krijgen!

Wat een verschil kan in 4 maanden tijd!
21 augustus 2023 om 13:29 #302401
Kirchroadsjer
Volgens espn en hans kraaij is onze "draufgeher" Bangura een "one to watch" nou.. snel die jongen vastleggen voordat ze in de rest van Nederland wakker worden

Wel slecht dat ze onze nieuwe "linksback" Pourié schijnbaar totaal niet kennen
18 augustus 2023 om 19:37 #301936
Kirchroadsjer


Matchday!
Ik verwacht dat het vanavond een lastige pot gaat worden. ADO zal onder leiding van Kalezic achterin weinig ruimte weg gaan geven en vorige week tegen De Graafschap hebben we gezien dat ze makkelijk kansen creëren, hopelijk zijn ze weer net zo ongelukkig in het afwerken als vorige week! Ideaal zouden we 3 punten meepakken maar ik ben zelf ook al content met een gelijkspel. Ik gok op een spannende, soms harde wedstrijd: 2-2

Wat dit Roda in elk geval heeft bereikt is dat ik voor het eerst in lange tijd weer met een bepaalde buzz toeleef naar de wedstrijd. Hulde aan het technisch hart die 2 weken voor de transfermarkt sluit een, op het oog goede selectie hebben neergezet. Wat betreft Rody de Boer zullen ze ondanks zijn goede vorm van de laatste weken hun redenen hebben om hem te vervangen. Hopelijk kan hij voor 1sept een nieuwe club vinden. Wie er ook keept, mijn support heeft hij zolang hij zich maar volledig inzet voor Roda!
18 augustus 2023 om 08:11 #301852
Kirchroadsjer
Via de podcast tekengeld worden onze nieuwste aanwinsten voorgesteld door kenners:

https://open.spotify.com/episode/6PYwxYEI74HB2SgYGqAUs5?si=RJwBUgRuRpmkixTOIMtllA

15 augustus 2023 om 06:41 #301611
Kirchroadsjer
Gezien waar we vandaan komen ging ik vanavond met een heel goed gevoel huiswaarts. Vorig seizoen zat er geen bezieling in, die heb ik vanavond wel gezien. Uiteraard gaat niet alles goed, als dat wel zo zou zijn dan waren we wel kampioenskandidaat.. enkele opvallende punten voor mij

De Boer: enkele goede reddingen al vond ik hem bij de 2-1 niet echt lekker erbij zitten. Als er een duidelijke verbetering beschikbaar komt zeker aantrekken, anders Rody laten staan.
Bijleveld: komt vooral verdedigend te kort, denk dat een stabiele linksback de topprio is momenteel.
Vd Heide: viel me positief op.
Schmid/Bangura: voorlopig Schmid laten staan. Hij is er pas bij, zal zich de komende weken echt wel ontwikkelen. Met Bangura hebben we al een ander type spits die zeker voor wedstrijddelen volstaat. Die extra spits hoeft van mij dan ook niet koste wat kost te komen.
Sibum: goede wissels op het moment dat de lucht een beetje op leek. Duidelijk herkenbaar plan al ben ik zelf niet zo'n fan van het opbouwen 5 meter van de eigen achterlijn.. al met al een dikke voldoende voor Bas in zijn 1e wedstrijd.
12 augustus 2023 om 00:11 #301085